Fiyat aralığı: itibaren için

Listeleri Karşılaştır

Almanya’ya aile birleşimi, çalışma, eğitim vb. amaçlarla gitmek için alınması gereken vize, Ulusal D Tipi vizedir. Almanya D tipi vize, Schengen Vizesine ( C Tipi ) benzerdir.

Kesintisiz 90 günden fazla kalışlarda, Almanya Konsolosluğu D tipi Almanya vizesinin alınması gerektiğini belirtmektedir. Almanya D tipi vize sahibi olan kişiler vizenin izin süresi boyunca Almanya’da oturum iznine ve Almanya’da çalışma iznine sahip olurlar.

Nova Group Holding olarak danışanlarımıza tüm bu süreçte destek olmaktayız. Almanya D tipi vize başvurusu için gerekli evrakların hazırlanması ve vize randevularının alınması hizmetlerimiz dahilindedir.

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishGermanTurkish
WhatsApp chat